Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/silkycatz.dk/public_html/wp-content/plugins/essential-grid/includes/item-skin.class.php on line 1306

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/silkycatz.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Om os – Silky Catz

Hvem er vi

Jeg (Julie) bor i Søborg med min kæreste og vores 3 børn. Jeg fik min første Birma i 2003 (Kiwi von Sivebæk) og min første Kurilean i 2007 (Chalounja Kurilkot).

Kattene lever som en del af familien, med adgang til hele huset og en lille løbegård.

For mig er det vigtigt at opdrætte sunde, sociale og smukke katte. Derfor er killingerne i hænder fra første færd og lærer hurtigt via leg, berøring og tæt kontakt, alt hvad der foregår i hverdagen i et nogenlunde ganske normalt hjem.

Jeg har valgt kun at have få katte herhjemme, dette både pga. stress-relaterede sygdomme, rengøring og ikke mindst kontakten til kattene. For mig er det vigtigt at hver enkelt kat får den opmærksomhed den kræver. Da jeg har valgt at opdrætte to racer, kan ovenstående være svært, derfor har jeg valgt at benytte mig af foderværter. Hvilket betyder at nogen af vores avlskatte bor ude hos andre, disse personer er nøje udvalgt, har god erfaring med katte, lever op til vores krav og matcher vores holdninger ang. katteopdræt. Indimellem søger vi foderværter, og du/I er altid velkommen til at sende en mail og høre nærmere.

Kvalitets foder er en vigtig del af hverdagen når man vil have sunde katte. Vi har derfor valgt at fodre med Royal Canin tørfoder og b.la. Felina Porta 21, Cosma og Gourmet Gold vådfoder, derudover koger vi også fisk og kylling til vores katte.

Jeg er medlem af Darak, som er en af de danske hovedklubber under Felis Danica (FIFe), derudover er jeg medlem af Klubben for Den Hellige Birma.

Jeg glæder mig til at byde jer velkommen i vores hjem og til at vise vores skønne katte frem.